Top
 

De sponsoren

Zonder de steun van onze sponsoren is het niet mogelijk bierfestival: de 24uurs van Maastricht te organiseren. 

Ik wil sponsor worden!

Zonder de steun van sponsoren is het niet mogelijk bierfestival de 24uurs van Maastricht te organiseren. De 24uurs is qua aanpak uniek in de regio.

Wilt u uw bedrijf extra profileren, laat deze kans dan niet schieten! Wij hebben voor u verschillende sponsorpakketten samengesteld die we graag aan u toelichten. Voor meer info betreffende de sponsormogelijkheden neem contact op met Jorge Boosten op 06-53326266. 

Tot de 24uurs!!

**

Gezien alle recente ontwikkelingen met betrekking tot de coronacrisis zien we ons genoodzaakt ons
bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2020 te annuleren!

Het bierfestival stond zoals jullie weten gepland voor vrijdag 5 en zaterdag 6 juni op onze prachtige
festivallocatie rondom D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark in Maastricht.

Met pijn in het hart zijn we tot deze beslissing gekomen maar de veiligheid en gezondheid van een ieder staat voor ons altijd op de eerste plaats.
Het coronavirus houdt het land en de hele wereld in de greep en steeds meer mensen raken er besmet mee.
We kunnen de veiligheid gewoonweg niet garanderen. We houden van bier maar nog meer van jullie en we zien jullie heel graag terug!
Jullie zijn goud waard voor ons.

Er zijn ook andere factoren waar we als organisatie geen invloed op kunnen uitoefenen.
Denk hierbij ook aan het verbod op alle evenementen tot 1 juni waarbij het zeer onzeker is hoe het er na deze datum uit gaat zien.
Hoe de coronacrisis zich de komende maanden ontwikkeld weet niemand en dit brengt voor de organisatie te veel onzekerheden met zich mee. Laten we maar hopen dat men snel een goede behandelmethode vindt.
Alles bij elkaar opgeteld zijn we tot de conclusie gekomen ons bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2020 te annuleren!

We hebben de mogelijkheid bekeken om het bierfestival te verplaatsen naar een later tijdstip dit jaar.
We zijn tot de conclusie gekomen dat dit geen goede opties gaat opleveren.

Natuurlijk zijn we ons al aan het beraden over ons bierfestival: 24uurs van Maastricht 2021. De nieuwe datum hebben we gepland op vrijdag 4 en zaterdag 5 juni 2021 rondom onze prachtige festivallocatie bij D’n Hiemel, Helpoort & Faliezusterspark in Maastricht.

We begrijpen dat de datum van ons bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2021 nog ver in de toekomst ligt maar we houden jullie graag regelmatig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Voor al onze andere activiteiten check ook onze website en sociale media.

Mensen die tickets in de voorverkoop hebben gekocht krijgen binnenkort een e-mail zodat we de terugbetaling kunnen afhandelen.
Dit maken we in orde!

Voor nu wensen we jullie natuurlijk een goede gezondheid, veel sterkte en alle goeds.

Stay safe en geniet van een goede PINT.

Tot de 24uurs!!

Biervereniging PINT Regio Limburg, Secretariaat: Dagobertstraat 22, 6224 HL Maastricht, Tel: 0031-(0)6-53758821, E-mail: Limburg@pint.nl.
PINT KvK-nummer: 40532955, PINT BTW nummer 005393632.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

error: