Top
 

De festivallocatie

Geniet van de heerlijke bierspecialiteiten bij d’n Hiemel, Helpoort en het Faliezusterspark in Maastricht. De Helpoort is de oudste stadspoort van Maastricht en Nederland en dateert van 1229. D’n Hiemel is direct gevestigd naast de poorten van de Helpoort! Het Faliezusterspark
ligt direct aan de huidige locatie.

De locatie is gelegen in het City Centre van Maastricht en is het beste lopend te bereiken. Op een kleine 10 minuten lopen vanaf NS Station Maastricht bent u er al. Ideaal om te gaan winkelen en bij te komen op ons bierfestival. Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Locatie: bij D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark, Bernardusstraat 24A, 6211 HL Maastricht.

Plattegrond: klik hier

Met veel trots presenteren we jullie ons Bierfestival: de 24uurs van Maastricht. In 2020 is het alweer het 8e jaar dat we het bierfestival organiseren op onze prachtige festivallocatie rondom D’n Hiemel, Helpoort & Faliezusterspark in Maastricht. We presenteren jullie ook dan weer een groot assortiment van diverse Nederlandse en Internationale bierbrouwerijen. De nieuwe datum voor 2020 maken we binnenkort bekend!

Overnachten in Maastricht.

Check alle hotels in Maastricht via tripadvisor.nl.
http://www.tripadvisor.nl/Hotels-g188575-Maastricht_Limburg_Province-Hotels.html

Andere nuttige sites zijn: 
www.trivago.nl & http://www.vvv-maastricht.eu/home.html

Tot de 24uurs!!

Biervereniging PINT Regio Limburg.

Biervereniging PINT Regio Limburg, Secretariaat: Dagobertstraat 22, 6224 HL Maastricht, Tel: 0031-(0)6-53758821, E-mail: Limburg@pint.nl.
PINT KvK-nummer: 40532955, PINT BTW nummer 005393632.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

error: